Nieuw bij Avanti-Haar

DEPOT ® eert de traditie van de verzorging van mannen met een geavanceerd en uitgebreid concept. De verfijnde maar toch eenvoudige doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves gebaseerd op traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.

Depot header xpx 
Complete lijn voor moderne en stijlvolle mannen.

DEPOT ®: een moderne en geavanceerde maar ook eenvoudige aanpak van mannenverzorging. Tegenwoordig keren vele mannen terug naar de ouderwetse barbiers voor een speciale scheerbeurt. Anderen gaan naar de kapper een “cutting-edge”, een toonaangevende look of knipbeurt. Of zij vinden bij de nieuwe barbiers die het verleden en heden mixen, de uitgebreide, aandacht die zij wensen. Op dit laatste is DEPOT gebaseerd.

DEPOT ®: biedt een compleet assortiment aan van mannenverzorgingsproducten en voorziet daarmee in de vraag van mannen, aangepast aan hun behoeften. Specifieke producten van een hoge kwaliteit met een sterke identiteit die gemaakt zijn voor veeleisende mannen.

DEPOT ®_The male tools & Co. Voor de verzorgde, moderne man. Een productlijn die gebaseerd is op de originele formules van de klassieke behandelingen voor mannen met moderne stijlvolle en technologisch geavanceerde aanpassingen.

Bij ons verkrijgbaar, ook als TIP voor de feestdagen ....